POKE BOWL ORIGINAL KARELDOORMANSTRAAT ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Original Kareldoormanstraat Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

6 feb 2024 om 8:51 Rijst was niet gaar.
4 feb 2024 om 2:03 I dont know wat er bezorger voor rare route nam, volgensmij kon ie het niet vinden. Anyway was weer erg lekker. Voor de 2e keer geen bestek ontvangen terwijl ik dat wel heb aangevinkt(enbetaald, echt super onhandig want zit op locatie zonder keuken.
2 feb 2024 om 18:55 We missen alleen nog de (bio) teriyaki-kip als vlees. Maar de teriyaki saus maakt dat eigenlijk wel weer goed die je kan bestellen.
2 feb 2024 om 8:30 De bestelling was er sneller dan verwacht. Ik heb van mijn bowl genoten, heerlijk.
16 jan 2024 om 20:49 Bestelling duurde nog langer!! Restaurant gebeld die gaven aan dat het aan Thuisbezorgd ligt omdat er geen chauffeurs beschikbaar waren. Eten uiteindekijk na 1 uur en 45 min ontvangen was de kwaliteit ook niet over naar huis te schrijven
29 dec 2023 om 19:41 Ze hebben gewoon me drinken en me sides niet bezorgd en reageren op bellen doen ze ook niet
23 dec 2023 om 10:08 Extra bestelde zeewiersalade ontbrak, terwijl ik daar wel voor betaald had. Door de rijst zaten harde rijst korrels.
22 dec 2023 om 18:55 top zoals altijd.
13 dec 2023 om 8:39 Ik heb zeker een betere poke bowl van dit restaurant gehad. Beetje smakeloos. Geen bestek geleverd. Jammer, het was in het verleden wel goed.
9 dec 2023 om 21:14 Bezorging duurde 2 uur…. Avocado is bruin, saus ontbreekt. Rijst heeft een bijsmaak. Jammer dit was mijn favoriete poke bowl zaak. Wat is er gebeurd?
9 dec 2023 om 21:00 Duurde lang, poke bowl viel beetje tegen
17 nov 2023 om 15:26 rijst was ijskoud en hard, zat in brokken aan elkaar. ik snap dat het koud gegeten wordt, dit was niet ok. laatste keer. bye.