POKE BOWL ORIGINAL KARELDOORMANSTRAAT ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Bowl Original Kareldoormanstraat Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 10:42 Het was lekker, maar 75 minuten wachten is te lang.
24 mei 2024 om 14:26 De Poké Bowl was gewoon weer goed en lekker vers. Helaas werd er geen soja sauce meegeleverd. Dat is wel echt jammer, Poké Bowl zonder sojasaus is als een frietje zonder majo. Dat moet er Ook hadden we stokjes besteld (en betaald!) en niet gekregen.
10 mei 2024 om 21:18 De avocado was echt nog niet rijp. Twas hard en er zaten bruine vlekken op. Ik heb 1 euro extra betaald voor de avocado. Dus dit vond ik wel een beetje jammer. Verder was de bestelling op tijd dus daar heb ik niks op aan te merkenm
2 mei 2024 om 19:49 Slordig. Niet gewend hier. Bruine rijst was witte rijst. Sauzen die extra besteld waren waren in de bowl erbij gedaan, zei men. Niet handig i.v.m. zelf bepalen.
2 mei 2024 om 14:39 When I went to pick up my order, they were 10 min late and said they ran out of "burrata" then precededto prepare another customer's meal. My order didn't even have burrata. I asked what the issue was and they laughed at my confusion among themselves
1 mei 2024 om 7:52 Niet de juiste bestelling. Geen slamix maar rijst, geen dubbele portie teriyakisaus, hebben de bijgaande opmerkingen niet gelezen. Kwaliteit gaat achteruit, dit is niet de eerste keer.
28 apr 2024 om 19:24 Gewoon goed
28 apr 2024 om 14:18 Ik had een pokebowl besteld met mais en kreeg ipv mais mango. Ik had geen tijd om opnieuw te bestellen en mag geen mango eten dus was erg teleurgesteld. Voorheen wel goed gegaan met bestellingen
23 apr 2024 om 19:24 Beste pokebowl in town! Nooit meer ergens anders. Ingrediënten zijn vers, bestelling en toppings zijn altijd compleet. er word netjes gebeld als er een topping niet is en wat je er voor in de plaats wilt. Echt een super zaak!
24 mrt 2024 om 10:33 De poje bowl was niet lekker, had helemaal geen smaak. Was ook heel rommelig, kon mijn toppings nieteens zien.
17 mrt 2024 om 0:14 We hebben 1.5 uur moeten wachten op onze bestelling. Belachelijk!!!
24 feb 2024 om 11:48 Heerlijk gegeten